Termékek

Blumat kerámiakúp szobanövényeknek. A közlekedőedények működési elvét alkalmazva öntözi kedvelt növényeinket. Nem fordulhat elő túlöntözés vagy vízhiány mert a növény saját maga dönti el mikor van szükség vízre illetve mikor elegendő a talajban levő vízmennyiség. Használata rendkívül egyszerű nem igényel különösebb figyelmet. Mindösszesen arra kell figyelni hogy ne ürüljön ki a víztartály!

Blumat kerámiakúp XL méretben a nagyobb vízigényű növények számára. A tartály elhelyezésétől függően 70ml, 125ml illetve 250ml vizet enged át a kúp 24 óra leforgása alatt.

További információ az infó menüpontban olvasható.

Tropf-Blumat csepegtető szenzor és szabályzóelem. A talajnedvesség változását követi nyomon és a beállított értékhez mérten szabályozza az öntözést. Minden esetben csak annyit öntöz amennyire a növénynek ténylegesen szüksége van, nincs pangó víz a tálcában.

Tropf-Blumat Maxi szenzor a nagyobb mélyebb cserepekhez. Ideális nagyobb méretű edényben nevelt növények számára. A talaj felszíne száraznak tűnhet mert a Maxi szenzor mélyebben érzékeli a talajnedvesség változásait. Esetenként több idő telik el egy egy öntözés között mint a standard méretű szenzorral. Természetesen az öntözés gyakorisága függ a beállítástól is.